x
Ásgeir Trausti: In The Silence - The Deluxe Limited Edition

Ásgeir Trausti
In The Silence - The Deluxe Limited Edition

Ásgeir Trausti: In The Silence - The Deluxe Limited Edition

GAFFA

Album / One Little Indian
Udgivelse D. 24.11.2014
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Det er gået ualmindelig stærkt for den unge islænding Ásgeir Trausti, som med nærværende udgivelse primært henvender sig til fans, der bare ikke kan få nok, eller folk, der med en vis forsinkelse ønsker at stige grundigt på toget.

Udgivelsen udgøres således af både den islandsk- og engelsksprogede udgave af mandens debutalbum, der begge er udkommet forlængst, samt en tredje disc, der kynisk set er ene om at berettige den nye indpakning. En disc, der består af diverse sjældenheder og ikke tidligere udgivne numre samt ikke mindst tre remix signeret Dot Major fra London Grammar, Stay+ samt Liam Howe, der puster nyt liv i King And Cross og Torrent. Efter at have lyttet debutalbummet igennem på både islandsk og engelsk og bonusdisc'ens første 12 numre er det i sandhed en lise med lidt forfriskende remix-dynamik, for Traustis ganske vist yderst fine folkpop bliver altså godt nok noget ensformig i længden.

Isoleret set er bonusdisc'en en fin tilføjelse til islændingens foreløbige værk, og fans vil også nyde Traustis veloplagte "liner notes".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA