x
Anne Linnet: Alle Mine Drømme Til Dig

Anne Linnet
Alle Mine Drømme Til Dig

Anne Linnet: Alle Mine Drømme Til Dig

GAFFA

Album / ArtPeople
Udgivelse D. 27.04.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Efter det lidt ærgerlige favntag med tidens toner på 2012s Kalder Længsel er Anne Linnet nu tilbage i et blødere og mere organisk lydunivers med ti nye sange, der centrerer sig om noget så klassisk som den gode melodi. Og Alle Mine Drømme Til Dig er til trods for, at det ikke ligefrem er klichéfri grund, der betrædes, en overvejende vellykket affære.

Linnets melodiske åre er intakt, og man kan sagtens leve med en til tider halvfersk produktion, når veteranen kan levere stærke stunder som den fine En Anden om den første kærlighed og tabet af samme, det mørke titelnummer og ikke mindst den inderlige stjernestund af et afslutningsnummer, Vægtløs. Her er det lige, så gåsehuden melder sig, og man mindes om, hvorfor der kun er en Anne Linnet.

Der er også lysere stunder som Jørgen Klubien-duetten Ledt Efter Lykken, der byder på lummer 80'er-funk af fineste skuffe. Også den melodistærke Født Under En Heldig Stjerne, der såmænd lige så vel kunne have en Kim Larsen eller en Christian Hjelm som afsender, skal nok gøre lykke blandt P4-lyttere landet over.   

Det er velkendte temaer som kærligheden og livet, der besynges på albummet, og selvom pointerne nok er hørt før, så leveres de med en frisk lethed. Har Anne Linnet flere af denne slags drømme til os, skal hun være velkommen til at dele ud af dem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA