x
Frontier Ruckus: Sitcom Afterlife

Frontier Ruckus
Sitcom Afterlife

Frontier Ruckus: Sitcom Afterlife

GAFFA

Album / Quite Scientific Records
Udgivelse D. 10.11.2014
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Der er sket ting og sager med amerikanske Frontier Ruckus, siden bandet så sent som i 2013 udgav deres senere album - gruppen fremstår således på dette deres fjerde album som et mere poppet og lettilgængeligt bekendtskab end nogensinde før.

Fokus er dog stadig på sangskriver Matthew Milias personlige tekster og karakteristiske stemme, der på vanlig vis er yderst afgørende aktiver. Sitcom Afterlife er mindre skæv og mere poleret end bandets hidtidige bedrifter, men vi har fortsat at gøre med en art americana - folkrock sammensat af lige dele alternativ country og indiepop udgør mere præcist menuen i denne ombæring, og sammen med Milias tekster og stemme er den allestedsnærværende banjo en helt fundamental grundsten.

Sommetider bliver det hele lidt gumpetungt i kanten, men andre gange, når det hele virkelig klapper og går op i en højere enhed, dufter løjerne lifligt af mestrene i Neutral Milk Hotel, hvilket ikke mindst skal tilskrives Milias momentant desperate stemme, der giver associationer til dét bands frontmand, Jeff Mangum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA