x
Flo Morrissey: Tomorrow Will Be Beautiful

Flo Morrissey
Tomorrow Will Be Beautiful

Flo Morrissey: Tomorrow Will Be Beautiful

GAFFA

Album / Glassnote Records
Udgivelse D. 15.06.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Engelske Flo Morrissey er på nippet til at være en sensation - hun er blot 20 år, men synger med en stemme så smuk og tidløs, at det næsten ikke er til at bære. Hun er blevet sammenlignet med Lana Del Rey og Kate Bush, men nærer også et slægtskab med First Aid Kit, når disse skruer ned for tempoet. Hendes stemme besidder uhørt smukke og hjerteskærende kvaliteter og udgør en betagende blanding af noget ungt og gammelt, noget naivt og vist.

Og så skriver hun gribende folksange, som hun med hjælp fra producerne Noah Georgeson og Philippe Zdar på nærværende debutalbum pakker ind i elegant diskrete og majestætisk storslåede arrangementer. Den svulstige orkestrering, der ofte ulmer under overfladen, men kun sjældent får lov for alvor at brænde igennem, står perfekt til Morrisseys prægtige stemme, og i det hele taget er der tale om en debut i fornem balance.

Næste gang må hun gerne forsøge sig med lidt mere tempomæssig variation og en mere nedbarberet produktion, men Morrissey er fra første fløjt et helt ekstraordinært spændende bekendtskab.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA