x
Modern Boys: Creatures On A Lonely Planet

Modern Boys
Creatures On A Lonely Planet

Modern Boys: Creatures On A Lonely Planet

GAFFA

Album / DPA
Udgivelse D. 01.05.2015
Anmeldt af
Ras Bolding

Modern Boys er en ny dansk electropop-duo bestående af Andreas Sorgenfrei og Hansen – sidstnævnte vil nogle måske kende fra GAFFA-sammenhæng.

Det virker, som om det overordnede koncept for Modern Boys er et forsøg på at kombinere elementer af kølig og til tider mørk electropop og electronica med mere rendyrkede pop-facetter, som i radiopop, og i den henseende er lydbilledet ret godt skruet sammen. Der er godt styr på det samlede mix og på de forskellige elektroniske virkemidler undervejs. Det her kunne sagtens spilles i radioen – og de, der kender mig eller har læst mine anmeldelser før, vil så muligvis samtidig vide, at det er ikke herfra nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Jeg synes, Modern Boys rammer målet fint flere steder, bl.a. på singlen Schoolyard, men der er også numre, hvor det hele kammer lidt vel meget over i den venlige radioretning til min smag, og hvor man nok sidder med en følelse af, at lidt ekstra kompositorisk arbejde med melodierne ville gavne.

Her er gode takter, så er man til genrerne, så kan man sagtens lytte med her. Og skulle Modern Boys så næste gang beslutte sig for at være mindre moderne og skide radiofacetterne et stykke, så skal de ikke høre et ondt ord for det herfra.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA