x
We Are The Ocean: Ark

We Are The Ocean
Ark

We Are The Ocean: Ark

GAFFA

Album / Hassle Records
Udgivelse D. 18.05.2015
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Fandenivoldsk var et meget godt begreb at sætte på den unge kvartet We Are the Ocean. Men på deres fjerde studiealbum er de begyndt at nedtone den post-hardcore lyd med growl, som de tidligere lagde for dagen. Dengang ville referencer som walisiske Lost Prophets eller svenske Refused være gode klistermærker.

Albummet her kan mest af alt høres som en sammensmeltning af to ep'er. En rocket stribe sange og en blød del – og begge dele kan noget hver for sig.

Den rockede ende er som et blend imellem Muses stodladenhed, klassisk ørkenrock og bluesrock, som vi kender det fra The Blue Van. Tjek Good for You, Do It Together og Shere Khan – sidstnævnte som meget vel kunne være direkte inspireret af Queens Of The Stoneage.

På den blødere side fungerer den helt mellow Clapton-agtige hymne Letter to Michael, mens There's Nothing Wrong tilsvarende er et fint blødt bekendtskab. Så gør det mindre, at der også har sneget sig slem sødsuppe-tekst og forsøg på romance ind på Hope You're Well, for den er hurtig at springe over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA