x
The Helio Sequence: The Helio Sequence

The Helio Sequence
The Helio Sequence

The Helio Sequence: The Helio Sequence

GAFFA

Album / Sub Pop / Playground
Udgivelse D. 18.05.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

16 år inde i karrieren er amerikanske The Helio Sequence klar med deres første selvbetitlede album, der samtidig er duoens i alt sjette plade. Igen fremelsker Brandon Summers og Benjamin Weikel tilsyneladende helt ubesværet lækkert luftig og overvældende organisk blid indierock, der i reglen bare sejler derudad på allermest behagelige vis. Man kommer ingenlunde til skade i duoens begavede selskab, der fortsat virker uendeligt omfavnende.

Selvfølgelig savner undertegnede nogle kanter og knaster hér og dér til lige at ruske lidt op i løjerne – man kan godt blive lullet helt hen af The Helio Sequences i længden relativt ensformige lyd – men i det store og hele er også denne selvbetitlede sekser en smækker og velproduceret sag, det er vanskeligt ikke at falde bare det fjerneste for.

Og heldigvis finder man også et par afgørende detaljer hist og her – ikke mindst i basspillet, der besidder et skiftevis distinkt prikkende og dybt vuggende format. Allerbedst er den temmelig 80'er-poppede Red Shifting og den små-hektiske Upward Mobility.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA