x
Various: Overdub Riddim

Various
Overdub Riddim

Various: Overdub Riddim

GAFFA

Download / Altafaan Records
Udgivelse D. 02.03.2015
Anmeldt af
Henrik Bæk

Altafaan har flere andre one-drop rytmer på samvittigheden, heriblandt Immigration, Security, Stepping Stone, Addicted To Music og Senior, men med den nye rytme promoverer han flere af de kvindelige sangere, der det seneste år har fået succes i reggaebranchen. En branche, der ellers pr. definition er overvejende mandsdomineret.

Blandt de nye kvindelige navne, der er med på rytmen er jamaicanske Nikeisha, Marcia Sealy, Oceana samt den tyske sangerinde Sara Lugo, der sidste år debuterede med albummet Hit Me With Music, men mændene er skam også med.

Jesse Royal, der er en af de mest spændende nye navne indenfor den såkaldte Reggae Revival (søn af reggaeproducer Philip 'Fatis' Burrell), sætter med nummeret Set It Straight mennesker over penge, kærlighed over had og fred over krig. Et andet nyt navn på reggaehimlen er sangeren Micah Shemaiah, der i nummeret Dance And Rock Steady hylder The Rastamans beat.

Endelig skal fremhæves den smukke duet mellem reggaeveteranen Bob Andy og Mark Wonder i Can't Stand This. Den instrumentale dubudgave af Overdub-rytmen fuldender billedet og gøre den uundværlig for enhver lyddreng i et soundclash.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA