x
Mads Westfall: Spor

Mads Westfall
Spor

Mads Westfall: Spor

GAFFA

Album / Exlibris
Udgivelse D. 08.05.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

Jeg har, med sympati, fulgt den modne, vestsjællandske sangskriver Mads Westfall fra hans fine toer Bedre sent end tidligt (2011) og videre over dansktop-ekskursen med bandet Drømmeland samt en plade med trioen Halfdanskerne i 2012.

Nu er Westfall så klar til at fortsætte tonen fra netop Bedre sent... med dette sit tredje album i eget navn: Helt igennem afdæmpet levering af 14 eftertænksomme, danske sange skrevet fra et sted midt i livet. Om stadig at undres og længes (Spor), men også om glæden i de nære ting, hverdagens velsignelser (Dagens åbenbaring) – og inklusive den stærkt Søren Kragh-Jacobsen-kolorerede ungdomserindring Sparket, som står centralt på albummet. Westfall er ikke de store armebvægelsers mand, hverken hvad angår lyrik eller musikalsk udførelse.

Spor er, hvad man vil kalde et modent album – nogle vil kalde det "pænt," men der er nu alligevel noget gennemgående sympatisk over det voksne og følsomme univers, hvor whiskers, bas og akustisk følger Westfalls nøgterne, hverdagspoetiske tekster til dørs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA