x
Django Django: Born Under Saturn

Django Django
Born Under Saturn

Django Django: Born Under Saturn

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 18.05.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Opfølgeren til den Mercury Award-nominerede debut fra skotsk/engelske Django Django starter med et markant piano-anslag, sådan rigtig klaverbokser-style. I hælene følger en legende vokalharmoni, og så får Giant bare tilføjet små fine musikalske nuancer, bid for bid.

Born Under Saturn emmer af 60'er-pop, 80'er-synth og Madchester-æra britisk housemusik. Det leder tankerne hen på australske Jagwar Ma, der hentede inspiration fra samme små-stenede brønd. Lige ud af The Hacienda. Nummeret Found You har en orgelsolo, der ville gøre The Charlatans misundelige.

Den dybe surf-guitar og de lette trommer går rent hjem på numre som Shake And Tremble og 4000 Years. First Light har en mere moderne klang, a la Hot Chip og Everything Everything, men stadig med Django Djangos unikke flerstemmige vokalarbejde.

Albummet er med sin lige knap en-times varighed lidt på den lange side, også fordi al vokalen kører på præcis samme måde nonstop, men det er overkommeligt. Det virker nemlig samtidig ubesværet, catchy og virkelig veloplagt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA