x
Ezra Furman: Perpetual Motion People

Ezra Furman
Perpetual Motion People

Ezra Furman: Perpetual Motion People

GAFFA

Album / Bella Union
Udgivelse D. 06.07.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Den 28-årige amerikaner Ezra Furman har allerede en solid samling udgivelser under bæltet, blandt andet sammen med bandet Ezra Furman & The Harpoons.

At Furman, nu som tidligere, er i centrum, virker helt logisk, når han åbner munden. Ezra Furman er udstyret med en virkelig skarp og flabet vokal. Der er både lidt Robbie og lidt Freddie Mercury over hans fraseringer og den power, han leverer med.

At han samtidig er en finurlig historiefortæller, gør det ikke mindre underholdende. Som den skønne Haunted Head, som åbner med et grundigt sangerens morgenmads-ritual. Det er dog ikke kun light, og på numre som Ordinary Life og lukkeren One Day I Will Sin No More fornemmer man et dystert glimt gemt bag energiudladningerne.

Musikalsk svinger Perpeual Motion People mellem lo-fi-indie og bombastisk 70'er-klingende (glam) rock, med masser af blæsere, både messing og træ, og lir.

Helhedsbilledet bliver en kende overstadigt, men råber også på, at Ezra Furman bør være et sikkert valg, når han spiller på årets Roskilde Festival-


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA