x
Marina & The Diamonds: Froot

Marina & The Diamonds
Froot

Marina & The Diamonds: Froot

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 13.03.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det lægger flot ud, Marina Diamandis' nye album, med det stille og melodistærke nummer Happy, hvor særligt vor hovedpersons vokal flot foldes ud og viser både styrke og skrøbelighed. Desværre ryger vi allerede på det efterfølgende titelnummer over i en mere luftig, letbenet og forglemmelig gang hitlisteorienteret elektronisk dansepop, der dog heldigvis ikke er kendetegnende for albummet.

Der er nemlig mere end bare en håndfuld gode sange på Froot, det er bare ikke dem alle, der for alvor gør væsen af sig, og det er en skam, for Marina har gentagne gange bevist, at hun kan skrue yderst effektive ørehængere sammen. Sjovt nok er det på de mere afdæmpede numre som førnævnte åbner, Gold og Can't Pin Me Down, melodierne for alvor brænder igennem, og man for alvor spidser ører.

Heldigvis er der en del af den type sange på især Froots sidste halvdel, der også er præget af en mere organisk lyd, hvor Diamandis' udtryksfulde vokal viser sig som albummets største aktiv. På hitsiden finder man ingen ny How To Be A Heartbreaker eller Primadonna, men hvad gør det, når nu den fortrinlige vekslen mellem håndspillet bandlyd og de elektroniske elementer løfter helhedsindtrykket?

Froot er et gedigent skridt i en fornuftig retning for Marina, der med album nummer tre har begået sin bedste plade hidtil og er på vej mod en mere personlig position på popscenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA