x
James Taylor: Before This World

James Taylor
Before This World

James Taylor: Before This World

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 15.06.2015
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Hvis man siger James Taylor, siger man også amerikansk sangskriverhistorie. Med sin varme stemme og bløde melodier har han været forgangsmand for den amerikanske vestkystlyd og altid været musikernes egen yndling. James Taylor har sange som Shower The People og Caroline In My Mind på samvittigheden, og han gjorde Carole Kings You've Got A Friend til en klassiker.

Han udsendte albummet Covers i 2008, men Before This World er hans første nye sange i 13 år. Og James Taylor skuffer ikke, hvis man har savnet de melodiøse og varmt omfavnende sange. Det er som altid sange præget af eftertænksomhed og stringent fremført med hans strålende sangstemme.

Det bliver måske lidt glat undervejs, når optimismen tager over, men smukt er det, når han lader tankerne strejfe tilbage i tiden i Snow Time eller går op i tempo i den soulfyldte Strecth Of The Highway. Men det klæder i den grad sangene, når han tager et mere direkte udgangspunkt i den amerikanske folktradition med violin, hvor sangene får lidt tiltrængt karakter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA