x
Closure: Closure

Closure
Closure

Closure: Closure

GAFFA

EP / Caroline International
Udgivelse D. 29.05.2015
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Det er et interessant makkerskab, der her er gået sammen: De to bassister, Martin Sköld fra Kent og Johan Wohlert fra Mew samt den svensk-assyriske r'n'b-sangerinde Ninsun Poli, der tidligere har udgivet en række solo-ep'er.

Det er tydeligt at fornemme, hvad de hver især bringer til bordet i deres forsøg på at skabe en krystalklar nordisk lyd. Der er Kents elektrorockede grundstruktur, og man kan nærmest fornemme Johan Wohlert genåbne nogle af projekterne siden The Storm-dagene.

Men mest af alt peger musikken pilen mod den amerikanske r'n'b-scene med oplagte potentialer for at samarbejde med amerikanske rappere. Universet rammer tidens tand af et miks imellem Sias elektroniske samarbejder, Lina Rafns stemme (Infernal), men også en smule Keane med klaverstrukturerne som på Creatures.

Der er øjeblikke af noget, der slår godt an, og trioens visitkort skal nok fremover ligge fremme rundt omkring i USA, men der er mest af alt indhold, som man ikke kan lade være at placere bag de andre store i genren. Det er lyst og mindre basfyldt, men også alt for fersk og uden overraskelser. Som om de ikke går linen helt ud, hvilket er ærgerligt, når man lige var gået ud på dansegulvet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA