x
The Vaccines: English Grafitti

The Vaccines
English Grafitti

The Vaccines: English Grafitti

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 09.06.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Efter to albums med lige-ud-ad-landevejen indierock har The Vaccines besluttet sig for at hæve barren og eksperimentere. Til lejligheden har de hentet hjælp hos producerne Dave Fridmann og Cole M. Greif-Neill, kendt for deres arbejde med henholdsvis MGMT og Ariel Pink. Det høres. Ikke mindst Ariel Pinks synth-galskab stritter igennem på den overgearede Radio Bikini.

Åbningsnummeret (All Afternoon) In Love bryder fuldstændig med guitar/bas/trommer-opskriften, man forbinder med Vaccines og er en rolig og fjerlet popmelodi.

Denial og Handsome er svøbt i elektronisk støj og fuzz, imens Dream Lover lyder som noget Kasabian ville være godt tilfredse med. Sammen med Give Me A Sign, der er overbevisende 80'er-rock, og den næsten akustiske Want You So Bad viser de, at The Vaccines stadig har virkelig tæft for gode melodier og samtidig ambitioner om at være mere end et indieband i næstbedste række.

Det er et stort skridt væk fra alt, de stod for, og det klemt ned på under 35 minutter. Tiden vil vise, om det holder vand.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA