x
Pins: Wild Nights

Pins
Wild Nights

Pins: Wild Nights

GAFFA

Album / Bella Union
Udgivelse D. 09.06.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Andet udspil fra Manchester-gruppen PINS er en cool servering garagerock, som gør op for manglende originalitet i power og overskud.

Det er kontant rock med Faith Holgates karismatiske vokal i front, der åbner Wild Nights. Når PINS går hårdest til makronerne, leder det tankerne i retning af Distillers, Sleater Kinney og The Kills. Det sker på numre som Baby Bhang og Too Little Too Late. Sidstnævnte lyder samtidig også 1:1 som landsmændene i Duke Spirit. Der er også noget ved den tunge bas og den lidt spooky stemning på House of Love, der virkelig rykker.

Bandet har dog også god fod på den mere lette og 60'er-klingende rock. Young Girls, Molly og Dazed By You har lyden af solbeskinnede Californien, med legende melodier under en monotont drivende trommebeat. Det er slet ikke svært at forestille sig PINS varme op for Raveonettes eller sjælefrænderne i Dum Dum Girls.

PINS gør det ikke sværere end det er, og de gør det virkelig godt. Wild Nights lyder netop som det, en vild og rocket tur i byen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA