x
Laurits Emanuel: Midlertidig mening

Laurits Emanuel
Midlertidig mening

Laurits Emanuel: Midlertidig mening

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 12.06.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

Der er efterhånden langt mellem de dér debutalbum, hvor man virkelig tænker "wow!" over nok en samling sange om længsel, sorg og kærlighed. Men sådan et album er Midlertidig mening ikke desto mindre: Med en energi, som sender nik til Bruce Springsteen, guitarsoli à la Björn Afzelius anno 1976 og nogle inderligt personlige sange på dansk.

Efter den veludførte, selvbetitlede stiløvelse med bandet The Grenadines tidligere på året træder Laurits Emanuel med debutalbummet her i karakter som stærk, dansksproget rocksangskriver – med en samling sange skrevet i skyggen af tabet af en nær ven.

Lyt til sange som En smuk og dejlig dag, Den første sol i sprækkerne eller den flotte epilog Alligevel er det mærkeligt og hør, om du er enig. Undertegnede har næppe hørt bedre dansk debutalbum siden Emma Acs' Champagne for fire år siden; "Det var egentlig meget dejligt, så længe det stod på / men livet stod og ventede, jeg måtte bare gå / Jeg håber, du har været god ved dig selv." Inderligt, imponerende og hermed anbefalet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA