x
The Milk Carton Kids: Monterey

The Milk Carton Kids
Monterey

The Milk Carton Kids: Monterey

GAFFA

Album / Anti-
Udgivelse D. 18.05.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Den amerikanske folk-duo The Milk Carton Kids tog undertegnede med storm, da de udgav deres andet album, gennembruds-værket The Ash & Clay (2013), og nærværende treer er derfor en med spænding imødeset opfølger.

Kenneth Pattengale og Joey Ryan har i denne ombæring skruet ned for det ofte lystige tempo, man fandt på forgængeren, og det ærgrer en smule - det var ikke mindst i de kvikke knaldperler, at duoen for alvor foldede sig ud og demonstrerede sin usædvanlige flair for folk-sange i ånden fra tidløse navne som The Everly Brothers og Simon & Garfunkel.

Eftertænksomheden har sneget sig ind på The Milk Carton Kids, der til gengæld på imponerende vis har formået ikke bare at finpudse, men ligefrem løfte deres i forvejen så vidunderligt indtagende vokalharmonier. Pattengale og Ryans stemme akkompagnerer konsekvent hinanden Monterey igennem, og de smyger sig smukt ud og ind ad hinanden.

Albummet skorter en anelse på virkelig mindeværdige numre, men skønheden fra vokalerne og det autentisk klingende guitarspil fornægter sig ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA