x
Specktors x Nonsens: Speckno

Specktors x Nonsens
Speckno

Specktors x Nonsens: Speckno

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 15.07.2015
Anmeldt af
Simon Nathanael

Specktors er uden tvivl et udpræget liveband. Det handler om at "have det vildt", som det lyder på singlen 5 drenge i en lille bil, og derfor er alliancen med dance-producerne i Nonsens et godt match. Om samarbejdet fungerer som musik på en plade er sekundært, for idolerne på de udenlandske EDM-festivaler er det, som driver drengene fremad.

De fem numre på denne ep bør således også forstås som fem forsøg på at opnå det samme: den vildeste fest, det crazy'ste basdrop efter et synth-stab efter en autotuned verstekst, som handler den vildeste fest med det crazy'ste basdrop og så videre til den næste fest. Det er ikke visionært, men det er virkningsfuldt. Det er også ensformigt, men at hænge sig i det er at misforstå præmissen for hele setuppet.

Festen når et højdepunkt med lukkeren Torden, som er en bramfri homage til også albumaktuelle The Prodigy. De tordnende breakbeats skubbes op under taget til mantraet "vi kommer rullende som torden, vi sætter ild til jorden". Og så er der selvfølgelig også lige lidt samplet tordenlyd på. Sådan. Det kan i hvert fald ikke misforstås.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA