x
Reptile Youth: Away

Reptile Youth
Away

Reptile Youth: Away

GAFFA

CD EP / Internet Rec
Udgivelse D. 17.06.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Første udspil fra Reptile Youth siden Esben Valløe forlod bandet i april og efterlod Mads Damsgaard Kristiansen som eneste faste medlem. Med en ny besætning, bestående af blandt andet Kashmirs Mads Tunebjerg, stævner Reptile Youth ud med New Age, der lyder præcis som det; et bølgeskvulpende meditationsstykke, inden Away starter den rigtige musik ud.

Det er dansevenlig og organisk pop af den slags, som ikke mindst Foals har stået for de seneste år. Elektroniske beats smyger sig uden om klaver og MDK's lyse vokal. Keep On Moving ligger godt i tråd med bandets sidste album, Rivers That Run For A Sea That Is Gone, med et langsomt groove og et insistende guitarriff, der leder tankerne hen på det, man fandt på Electric Six's one-hit-wonder High Voltage.

Young Academics er en tand tungere, med trommerne som bærende element, inden Arab Spring (Part I & II) binder sløjfe på ep'en og vender tilbage til den mere rolige og harmoniske facon på et spændende ep-mellemspil, der viser et band i konstant udvikling.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA