x
Georgia: Georgia

Georgia
Georgia

Georgia: Georgia

GAFFA

Album / Domino
Udgivelse D. 10.08.2015
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Hun var trommeslager for en række andre, men foldede sig så ud som multiinstrumentalist med ep'en Come On In for et år siden.

Hun hedder Georgia Barnes, er fra Nordvest-London, og hendes debutalbums tyngde og gennemarbejdede facetter tyder på, at hun ikke stopper her. Hun emmer af en spændende blanding af street coolness på den ene side og lyse, elektronisk eksperimenter på den anden, der sender tankerne i retning af When Saints Go Machine.

"U-uh I love you too much. U-uh I hate you too much," synger hun tvetydigt på Tell Me About It med et repetitivt, fængende baggrundsbeat, der kunne være taget direkte ud af en Eminem-skitse. 

Hun elsker det let sfæriske touch, men kun for kynisk at levere pumpende club bass lige i nyrerne øjeblikket efter som på den The Knife-agtige Be Ache. Tjek også Move Systems, der begynder blødt, men derefter kører, som M.I.A. ville køre sit flow.

Hendes måde progressivt at variere sin tilgang og samtidig holde det enkelt er pladens store oplevelse. Det er skæringer, der virkelig vokser på en uden at vokse ind i himlen. Men de bør lægge sig sikkert ind på playlisten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA