x
Cayucas: Dancing At The Blue Lagoon

Cayucas
Dancing At The Blue Lagoon

Cayucas: Dancing At The Blue Lagoon

GAFFA

Album / Secretly Canadian
Udgivelse D. 22.06.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Brødrene Zach og Ben Yudin er klar med deres andet album under bandnavnet Cayucas, og ganske som på Bigfoot (2013) står den på solbeskinnet indiepop med visse verdensmusikalske elementer, der uværgerligt leder tankerne hen på Vampire Weekend.

Der er dog tale om en light-udgave, for betydelige dele af Dancing At The Blue Lagoon fremstår slet og ret kedelige og uinspirerede, mens bandets umiskendelige signatur af en kringlet guitar dog titter herligt veloplagt frem på de humørsmittende sommer-perler Moony Eyed Walrus og A Shadow In The Dark – albummets suverænt bedste numre, der også rent melodimæssigt snildt trumfer alle de andre skæringer. Også Hella og Backstroke er fine vidnesbyrd om amerikanernes evne til at skabe nostalgisk ladet og umiddelbart iørefaldende pop af den lettere skæve og sprødt stimulerende slags.

Dancing At The Blue Lagoon er dog overordnet et skridt tilbage for de nu i Los Angeles bosiddende Yudin-brødre – den tilstræbte kompleksitet brænder ikke slagkraftigt nok igennem, og det samme gælder uroen under overfladen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA