x
Spector: Moth Boys

Spector
Moth Boys

Spector: Moth Boys

GAFFA

Album / Fiction
Udgivelse D. 21.08.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Med et debutalbum, der hed Enjoy it While it Lasts, var der ikke meget, der talte for, at engelske Spector skulle blive mere end en kortvarig prik på musikhimlen. Men nu har kvarteten, tre år efter debuten, genopfundet sig selv som et synthpoppet og new-wave-klingende band.

Det gør de godt. Åbningssinglen All The Sad Young Men er en glitrende keyboard-tirade, Simple Minds og Duran Duran værdig. Cocktail Party / Heads Interlude er også lige ud af den pastelfarvede Duran opskriftsbog.

At bandet har haft Dev Hynes, tidligere kendt som Lightspeed Champion, i producerstolen, hører man tydeligt på den sofistikeret skramlede Don't Make Me Cry, og han virker som et godt match for et band, hvor det hele godt kunne ende som ren overflade og image. Bad Boyfriend viser dog også, at bandet godt kan køre den hjem på ren kæphøj og selvsikker overflade – det er virkelig et solidt og charmerende selvkritisk nummer. Decade of Decay forsøger det samme, men mere skingert.

Byggende på succes etableret af bands som White Lies, Killers og Hurts kunne der sagtens være en fortsat plads til Spector.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA