x
Zella Day: Kicker

Zella Day
Kicker

Zella Day: Kicker

GAFFA

Album / Hollywood Records
Udgivelse D. 29.06.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

20-årige Zella Day er for længst rykket til Los Angeles, men hun voksede op i en pittoresk beliggende lille by i Arizona, og i hendes storladne popmusik mærker man i de bedste øjeblikke nemt, hvordan barndommens landskaber har formet hende som kunstner.

Hun kreerer svulstig pop af den episke slags og baserer herlighederne på lige dele elektroniske virkemidler, tydelige guitarer og strygerarrangementer såmænd. Der er noget magisk og overjordisk over Zella Day, når det hele klapper, og når hun lykkes med at forene det fortroligt intime og de skamløst store armbevægelser – produktionen er passende frodig, drømmende og hårdtslående på samme tid, og på skift.

Sommetider bliver Kicker i undertegnedes ører for kalkuleret, uopfindsom og detaljefattig, men oftest fremstår værket med sine solbeskinnede melodier, tunge, dynamiske beats og gennemgribende intensitet som en eksotisk tillokkende sag – næste gang kunne det dog være spændende, hvis Zella Day også musikalsk turde udkrænge sig lidt mere i form af et mere ærligt og nedbarberet udtryk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA