x
The Prodigy: The Night Is My Friend EP

The Prodigy
The Night Is My Friend EP

The Prodigy: The Night Is My Friend EP

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 31.07.2015
Anmeldt af
Ras Bolding

The Night Is My Friend er en ep-udgivelse, der, som navnet antyder, læner sig op ad The Prodigys seneste album, The Day Is My Enemy. Der er i det store hele tale om remixeri, men der inkluderes også nyt nummer, nemlig AWOL (Strike One), en lidt industriel shuffle-sag i 12/8, som måske godt kan sende tankerne lidt i retning af sådan noget som Front Line Assembly og vores egen Leæther Strip i halvfemserne. Der er næppe tale om et nyt Prodigy-hit, men ganske fint nummer ikke desto mindre.

De resterende numre er alle remix og genarbejdede udgaver af albumtitler fra The Day Is My Enemy, og lad mig med det samme berolige evt. bekymrede fans derude - der er ikke tale om ligegyldige radio edits med anonymt klædelig house-tomgang, faktisk er alle numre vellykkede, nogle dog nok mere end andre, måske ikke mindst åbningsnummeret, Get Your Fight On, der kombinerer Prodigys klassiske bigbeat-lyd med computerspilsagtige temaer.

Man kan altid diskutere nødvendigheden af remix-udgivelser som denne, men hvad remix-udgivelser angår, så synes jeg bestemt, The Night Is My Friend placerer sig i den gode ende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA