x
Diverse kunstnere: Hookfarm: Singler & Outtakes

Diverse kunstnere
Hookfarm: Singler & Outtakes

Diverse kunstnere: Hookfarm: Singler & Outtakes

GAFFA

Album / Hookfarm
Udgivelse D. 20.08.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

Det blev kun til seks års levetid for det danske pladeselskab Hookfarm, som lukkede og slukkede i 1980 efter at have nået at udgive ikke bare de to første album med CV Jørgensen, men også navne som Buffalo - Danmarks første og forlængst glemte countryrockband - og Buki-Yamaz.

I 2013 købte ankermanden Mikael Krogsgaard (selskabets navn er en engelsk "oversættelse" af efternavnet, red.) rettighederne til de gamle udgivelser tilbage – og kort efter, vi har fået Buffalo – The Original Music Band, følger nu denne antologi af singler, outtakes m.v. fra det herrens år 1975.

Vi får ialt 21 skæringer - fra vanvittige vildskud som eksil-amerikaneren Jasons Frikadeller eller biksemad, over afrevne sider fra glemmeboen i skikkelse af f.eks. Flandert og Fanden Selv til et par enkelte regulære guldkorn i form af de uudgivne CV Jørgensen-optagelser Blæst omkuld og Hvor er Louie?

Noget påklistret indrammes udgivelsen af 2015-materiale fra den københavnske sangerinde Reeta, som har fået lov at lægge ny vokal på CV Jørgensens gamle grundspor til Louies band, ligesom hun runder albummet af med to nye popsange, som desværre ikke giver meget mening i sammenhængen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA