x
Agent Fresco: Destrier

Agent Fresco
Destrier

Agent Fresco: Destrier

GAFFA

Album / Long Branch Records
Udgivelse D. 07.08.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Islandske Agent Fresco er populære i hjemlandet og har tilmed fået nogen opmærksomhed fra diverse anerkendte internationale medier.

Nu er det Reykjavik-baserede band klar med deres andet album, der byder på mere hårdtslående progressiv rock af den ambitiøse slags. Der er særdeles højt til loftet hos bandet, som således dyrker en højtravende og hårdtpumpet form for artrock med elementer af både postrock og - med lidt god vilje - mathrock.

I undertegnedes ører er udtrykket imidlertid til tider og i længden en kende for mættet og overlæsset - lyden er massiv og kompakt på samme tid, og mens produktionen som sådan ikke kan klandres, så har Destrier en form, der gør værket vanskeligt virkelig at nyde.

Nuvel, det guitarbaserede udtryk, der også skabes af masser af piano og elektroniske effekter foruden diverse andre gængse rockinstrumenter, besidder absolut emotionelle kvaliteter, og Destrier er en beundringsværdigt idérig og uforudsigelig størrelse. Samtidig favner værket såvel lys som mørke i dets ikke entydigt konfronterende stil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA