x
Prince: HitNRun

Prince
HitNRun

Prince: HitNRun

GAFFA

Album / NPG Records
Udgivelse D. 07.09.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Efter sidste års PlectrumElectrum og Art Official Age er Prince nu allerede tilbage med HITNRUN Phase One, og på trods af at især Art Official Age var et betegne som et glimrende comeback, giver nærværende album dem begge baghjul og er simpelthen en cementering af, at The Purple One er tilbage i storform med stram funk, eksperimentende elektroniske udskejelser og kreativt rockende overskud, så det driver ned ad væggene.

Musikaliteten strømmer simpelthen i overflod ud af samtlige porer på dette overflødighedshorn af en plade, hvor 57-årige Prince sprudler og slår gnister som i velmagtsdagene på hårdtslående og medrivende sange som Aint About To Stop, Like A Mack og Hardrocklover, hvor han viser, at få som ham er i stand til at få en guitar til at skrige så liderligt. Den instrumentale mellemstykke i This Could B Us er mindst lige så frydefuldt.

Albummet er både klassisk Prince, samtidig med at fingeren helt tydeligt er holdt på den musikalske puls, så lyden på albummet som helhed er dugfrisk og tidssvarende. Med undtagelse af den lidt ligegyldige Mr. Nelson.

HITNRUN Phase One er lyden af en inspireret kunstner, der har begået sit mest medrivende album i lang tid. Og hvis vi er heldige, behøver vi ikke vente alt for længe på Phase Two.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA