x
Duran Duran: Paper Gods

Duran Duran
Paper Gods

Duran Duran: Paper Gods

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 11.09.2015
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Lyden er stærkt genkendelig glamourpop, som den altid har lydt hos Duran Duran. På den front er der ikke sket det store hos bandet, der musikalsk toppede i 80'erne, og til stadighed lever højt på fortidens meritter.

Et genhør med Duran Duran er derfor altid en tryg oplevelse, men på Paper Gods bliver det undervejs en kende anstrengende, når veteraner lettere desperate forsøger at omfavne nutidens unge toner, som i den tåbelige og dunkende Last Night in the City med gæsteoptræden af Kiesza. Duran Duran har i det hele taget benyttet sig af det godt prøvede kneb med at hente et rend af gæsteoptrædener inde for peppe det hele lidt op. Det fungerer sjældent, når dette sker i mangel af bedre, hvilket for ofte er tilfældet på Paper Gods.

Duran Duran formår dog alligevel at fremstå friske i lyden på Paper Gods, som i den danseglade Presure Off med Janelle Monáe. Og den mere drømmende poptone bliver luftet ikke mindst i selskab med Jonas Bjerre i Change the Skyline. Men det forbliver mest som hop på stedet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA