x
The View: Ropewalk

The View
Ropewalk

The View: Ropewalk

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 13.09.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Efter en for bandet atypisk lang albumpause, er der nyt fra de skotske indierockere fra The View. Der er tale om et album, hvor bandet i høj grad tager et skridt væk fra den højenergiske og umiddelbare rockstil, der ud over The View kendetegnede de tidlige Arctic Monkeys og ikke mindst skotternes åndsfæller i The Pigeon Detectives.

Det er på mange måder klædeligt for de charmerende skotter, her efter tre ret enslydende album. Og de prøver bestemt. Marriage er for eksempel en helt dæmpet sang, hvor et enkelt elektronisk trommebeat får lov til at styre nummeret, imens Talk About Two er en rendyrket halvfjerdser-poprockballade, der grænser til det corny.

Cracks lyder som et lettere mishandlet The Clash-nummer, hvorimod det mere Fleetwood Mac-klingende Tenement Lights er langt mere vellykket.

Psychotic kunne sagtens være en selvbiografisk fortælling fra livet som non-stop turnerende band og er sammen med popperlen House of Queue's højdepunkter på en plade, der trods gode intentioner ikke er lige i skabet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA