x
O/RIOH: Selling Out

O/RIOH
Selling Out

O/RIOH: Selling Out

GAFFA

Album / DME
Udgivelse D. 01.06.2015
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

O/RIOH udfolder sig i et spidsfindigt og stramt lydunivers, der er både legesygt og kalkuleret. At hendes musikvideo til singlen I/ve Seen You Before blev kåret til en af årets bedste musikvideoer på CPH:PIX er ikke overraskende, når man lytter til hendes debut-ep, der med cinematiske skæringer vækker nysgerrigheden både i klang og visuel tænkning.

De minimalistiske numre er stærkt sterile med skarptskårne beats og metalliske klange, der glider ind og ud af hinanden. Titelnummeret Selling Out er et konventionelt popnummer, der lægger mere vægt på melodien end på eksperimenterne. Selvom hjernen fryder sig over genkendelige formler, virker det også en kende søvndyssende, når man tager resten af numrene i betragtning. Åbningsnummeret benytter sig af pulserende bas, hektiske strygerfigurer og hviskende cyborgstemmer, mens So Wild placerer den androgyne leadvokal i et virvar af bevægelig synth.

Debuten er stemningsmættet, men efterlader også lytteren med et indtryk af en sangerinde, der stadig forsøger at finde sit sande udtryk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA