x

Bob Moses
Days Gone By

Bob Moses: Days Gone By

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 18.09.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Smooth klubscenebeats og chik levering af vokal. De to New York-boende bagmænd i Bob Moses, Tom Howie og Jimmy Vallance, har skabt en debut af destilleret hip.

Det er så trendy, at man fanger snert af både James Blake og Thom Yorke, når det melankolske klaver spiller op imod de elektroniske toner på åbningsskæringen Like it or Not. Eller når der historiefortælles over den mørke og stemningsfulde kærlighedssang Tearing Me Up.

Talk og Too Much is Never Enough er blød acid house. Rytmisk, hypnotiserende og dansabelt, som var den nysmedet på The Hacienda i Manchester.

Numrene får lov til at udfolde sig over både seks og syv minutter, og kun den bløde guitar-drevne, 80'er-klingende Before I Fall holder sig under fire minutter. Samspillet mellem guitar og samplers leder tankerne hen på Yoav, men Bob Moses er mere dansegulvsorienteret. I sin kerne er et nummer som Days Gone By musik fra hektiske dansegulve drejet ned i en glat, let-jazzet og velspillende popskabelon, fangende fine takter fra begge scener.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA