x
De Eneste To: Friday I'm In Love

De Eneste To
Friday I'm In Love

De Eneste To: Friday I'm In Love

GAFFA

EP / Sony Music
Udgivelse D. 25.09.2015
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er som regel de store break-up-albums, der løber med overskrifterne, når solister krænger deres inderste ud. Når solisten er i mere lykkelige omstændigheder, bliver det ofte til en mere distanceret besyngelse af den store kærlighed, hvis det ikke skal ende i en flad du og jeg-sang.

Peter Sommer lavede break-up-albummet Alt Forladt i 2013, men så blev han heldigvis ramt af lynet igen, og oven på bryllup følte De Eneste To sig inspireret. Det er blevet til fire sange på ep'en Friday I'm In Love, der på beundringsværdig måde forsøger at løfte denne type sange med opfindsomme ordspil. Og der er mange ord på Friday I'm In Love, som vi kender det fra De Eneste To og ikke mindst Peter Sommer.

Alligevel står man tilbage med oplevelsen af en lidt for kontrolleret skildring af den helt uforklarlige og vidunderlige følelse. Man savner ganske enkelt mere ekstase i sangene, som i hovedtræk fremføres i en kølig musikalsk tone. Det kompenseres der dog på i den mere håndspillede Vild, hvor der også kommer lidt begejstring i melodien.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA