x

epo-555’s turnedagbog kapitel 4

epo-555’s turnedagbog kapitel 4

Drevet af glubsk appetit på once-in-a-lifetime-oplevelser har der hidtil ikke været resurser til også at skulle forholde sig til hvile og døgnrytme. Så vital og medrivende er denne by, at man helt uforskyldt må give fortabt i forhold til at skulle dække disse basale behov. En formiddag nær den store grønne plads i Central Park, i skyggen af et træ, med Blonde Redhead i iPod’en og en cigaret i mundvigen var, hvad der skulle til, for at få genopladt energidepoterne til aftenens forestående strabadser. Her gælder det nemlig det legendariske spillested Maxwell’s i Hoboken.

Vort amerikanske label Ryko har trofast gæstet de hidtidige koncerter på denne mini-tour og ikke lagt skjul på begejstringen og - som en naturlig følge heraf – forventningerne til denne sidste koncert i New York-området.

Det lille intermezzo i Central Park viser sig, at være en god investering! Efterhånden som dagen skrider frem, udarter den sig nemlig til at være ét stort forhindringsløb. Kæmpe strømafbrydelse i hele byen, kaos i subwayen (ja, disse køretøjer drives af strøm), terraton-tung guitarforstærker til fods gennem Chinatown i hedebølge og dumt, men indie-korrekt sort tøj, dumsmart biludlejer og endeligt timelang kø ud af byen satte vort tålmod på en hård prøve. Og så er det godt nok intet mindre end fantastisk, at bandet under disse omstændigheder stadig kan holde humøret oppe!

Vi ankommer med lidt forsinkelse til Maxwsell’s, spiser blue cheese burgere, laver lydprøve og spiller en fin, men noget rutinepræget koncert. Vi er internt i bandet noget utilfredse med ikke at have leveret vort bedste, men efter en hilse-tur rundt blandt et endda meget begejstret publikum lader vi os rive med af stemningen og flyder ud i natten i byen, der aldrig sover...

epo-555's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA