x

Wacken 2007 –­ legendarisk!

Wacken 2007 –­ legendarisk!

Når dette års Wacken Open Air 2.-4. august åbner dørene for de mange tilskuere, bliver det til et brag af en fest i det nordtyske. Arrangørerne har fået fat i nogle af de varmeste navne i metalgenren, både fra Danmark og internationalt.

Danske Volbeat og Hatesphere spiller i år på Europas største metalfestival og udvider dermed deres succes fra Danmark til den internationale arena.

De helt store trækplastre i år er norske Dimmu Borgir samt gendannelsen af førnævntes landsmænd, Immortal. Den norske black metal har i den grad gjort sit indtog, eftersom Satyricon, Emperor og Mayhem har spillet fabelagtige koncerter på festivalen de foregående år.

Vore naboer i Sverige gæster dette års Wacken med mægtige In Flames, mens amerikanerne stiller med et mindst lige så tungt hold i form af bl.a. Cannibal Corpse, Type O Negative og et gendannet Possessed. Og så har vi end ikke nævnt bands som 1349, Napalm Death, B>Enslaved, Destruction og Amorphis.

Det bliver endnu et festfyrværkeri på Wacken. To dage i selskab med nogle af verdens bedste bands på verdens bedste festival. Stemningen er altid helt i top, med masser af godt humør, berusede tyskere og et campingområde, der emmer af fest og glade dage under hele weekenden. Vel mødt til sommerens metalliske højdepunkt.

GAFFA.dk dækker festivalen i ord og billeder, så følg med i starten af august. Wacken Open Air er i øvrigt udsolgt.

 

Wacken Open Airs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA