x

Festival med stil

Festival med stil

Så er det igen den tid på året, hvor den ene festival afløser den anden. Er du én af dem, der har ryddet kalenderen for at høre fed musik, drikke øl, danse og feste til én eller flere af festivalerne? Hvis ja, så kender du helt sikkert følelsen af, at du gerne vil have et skarpt look, men at det tit ender med det samme outfit hele ugen, måske varieret af et sæt rent undertøj i ny og næ.

Det gør vi her på GAFFA i hvert fald, og i den forbindelse er Zalando klar til at guide dig igennem festivalens mange looks til både mænd og kvinder med inspiration og nyttige insider tips.

De giver dig muligheden for at vælge lige præcis det festivallook, der passer dig, om end du er: Grunge, Boho, Boheme, L.A. Vibe, Electric, Underground eller Retro. Kort sagt er der lidt til hver en stil.

For nogen er festival lig med at lægge alt, der hedder mode og personlig stil på hylden. Andre foretrækker at bevare et cool look, mens de giver den op til diverse koncerter. Zalando giver dig de allermest nyttige festival hacks til at holde dig fashionabel under hele festivalen. Perfekt, hvis du er typen, der gerne vil bevare dit hverdagslook, men ikke ønsker, at det skal være den dyreste genstand i klædeskabet, der skal pakkes. De har lavet en guide, der sørger for, at du får pakket de vigtigste festival items, lavet en lejr-venlig festival accessory samt bevarer de hvide sneaks hvide. Se guiden her.

Har du selv nogle geniale festival hacks? På Zalando.dk har du muligheden for at vinde et festivaloutfit ved at fortælle om dine festival fashion hacks. Send dem en mail og del dine tips og tricks til at forblive good-looking under en hel festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA