x

Dúnés turnedagbog fra Tyskland kapitel 2

Dúnés turnedagbog fra Tyskland kapitel 2

16.10.2007 - Leipzig:
I dag er det Oles fødselsdag, Hurra, Hurra, Hurra...
Efter Köln gik turen tilbage mod det tidligere Østtyskland, nærmere betegnet byen Leipzig. Den lange tur på motorvejen var kraftig præget af "STAU" (kø, red.) men på vejen fik vi den glædelige nyhed, at vi skal varme op for Muse i Forum på onsdag, hvilket gjorde den sidste del af turen lidt nemmere. Den første mand, vi møder, fortæller os, at
pakistanertørklæder er meget provokerende, da det åbenbart symboliserer fascismen, og råder os til at tage dem af. I frygt for optøjer skynder Simon sig derfor pakke sit tørklæde langt ned i tasken. Med denne velkomst havde vi fået et indtryk af stedet og var klar til lydprøve.

Trods af manglende tolerance for pakistanertørklæder var stedet rigtig fedt. Folk var søde, maden var rimelig god (på den tyske måde), og der var fans klar til at tage imod os, da vi kom. Vi havde været spændte på hvor mange mennesker der ville komme, da stedet var ret stort. Men igen i dag var der fuldt hus. Ellevilde fans sang uopfordret fødselsdagssang for Ole hele to gange under koncerten.

Efter showet var der næsten en times autografskrivning og fotografering med fansene. Som Simon begejstret udtrykte, da vi helt udmattede kom til vores bandlejliged: "Prøv at høre her, drenge (og Cille, red): Vi er i Tyskland og har spillet for fulde huse hver aften. Det er for vildt!" Nu glæder vi os til at komme til München i morgen. Vi håber, at vi kan nå at komme i en Biergarten og smage noget af den fantastiske bayerske øl!

Dúnés hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA