x

The Elephants-turnedagbog fra NY kapitel 3

The Elephants-turnedagbog fra NY kapitel 3

Maaan, nu skal det blive godt at komme hjem. Sidder i JFK-lufthavnen søndag aften kl. 19.15 og har lige taget indtaget en sidste kaloriebombe af et aftensmåltid med transfedtet dryppende ud af mundvigende. Flyet er selvfølgelig (vi flyver stadig med British Airways) forsinket, så vi letter først om en tre timer. Hvilket jo så meget belejligt giver lidt tid til at skrive en sidste opfølger til jer derhjemme.

Sidst vi forlod jer, var vist med tømmermænd i onsdags, hvor der ikke skete mærkbar forbedring af helbredet den dag. Både onsdag og torsdag var der spillepause, hvilket vi torsdag brugte til at betale lidt igen til vores søde værter Porter og Hollister, som nu har overlevet 10 dage med indlogering af den danske rock-turist-duo The Elephants. Betalingen blev leveret i form af en gennemført 3-retters dansk julefrokost, som vi med nød og næppe havde fundet råvarer til i de rugbrødsfattige amerikanske butikker. Snapsen var heldigvis medbragt hjemmefra!

Hvad der skete efter middagen står en anelse uklart, men det var noget med at vågne op på Union Pool – vores stamklub på godt og ondt – og stavre hjem igen.

Nå, det skal jo helst være lidt musiker-relevant, det her, så vi iler videre til vores gig fredag på The Creek and The Cave i Long Island City. Fremmødet var ikke overvældende, men vi gjorde en spillestedsejer glad og spillede i øvrigt sammen med et fint band ved navn Casper and The Cookies.

Jobbet var booket af en amerikansk booker ved navn Shawn, som netop har tilkendegivet, at han meget gerne vil træde til som fast booker herovre. Han booker bl.a. vores danske kollegaer/venner i Slaraffenland, som vi fik hilst på i går (lørdag), og som netop har afsluttet en måneds USA-tour.

Måden, vi kom i kontakt med både Shawn og bookeren på Union Hall, hvor vi spillede CMJ i tirsdags, var gennem forsangeren Gary i Ladybug Transistor, som vi spillede med i København i juni. Hørte dem igen i går på Soundfix – et kombineret spillested og pladebutik. Dejligt band og søde mennesker.

I går aftes var vi så ude at spille vores hidtil bedst iscenesatte job. Det var en af journalisterne, der hørte os tirsdag, som havde fået os puttet ind i programmet til en eksklusiv fest på et tag i øst Williamsburg. Med Manhattan skyline i baggrunden og et tætpakket tag foran går der nok et stykke tid, før vi kan stikke den.

Shawn tog med for at se lidt på varen og vil nu forsøge at få os hooket op med et selskab herovre. Perfekt afslutning på den bedste duo-tour ever!

Nu går turen hjemad. Næste job er i overmorgen lidt uden for Viborg.

The Elephants' hjemmeside

The Elephants på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA