x

The Breakers-turnedagbog kapitel 5

The Breakers-turnedagbog kapitel 5

Op i bjergene og ned igen.

Berg im Drautal
Fredag aften spillede vi i en lille bjerglandsby, der hedder Berg. På vejen stoppede vi i en lille by, der hedder Spittal, for at gå på McDonald's. Det viste sig, at der var en slags handikapdag, hvilket betød, at hende, der betjente os, ikke havde nogle arme. Og alle bag disken havde virkelig nogle sære skavanker. De klarede det meget godt, selvom vores burgere var lidt kolde.

Om aftenen rockede alperne omkring den stopfyldte lille bjerghytte, vi spillede i. Vi mødte også en frisk østrigsk ung pige, der havde "Bitte von Hintern" tatoveret i nakken. Det er Thomas' fødselsdag!

Millstatt
Ja, så er vi endelig tilbage efter 2 lange års venten. Stedet, vi startede vores første længere turné for 2 år siden. En lille by ved en stor bjergsø i alperne med et 1000 år gammelt kloster – og et heavy-spillested. Sidste gang var legendarisk, og vi må også – dagen derpå – indrømme aftenens udskejelser ikke når forrige gangs skandaliseringer til sokkeholderne. Senere på natten var vi til fest på et slot hos et mærkeligt biseksuelt par. Det lignede lidt noget fra en Kubrick-film, og et stort tordenvejr udenfor satte vampyrstemningen i relief. Nu tager vi til Graz.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA