x

Før koncerten: Alice Cooper

Før koncerten: Alice Cooper

Billeder: Martin Rosenauer, fra Danmarks Smukkeste Festival 2005

Veteran-chokrockeren Alice Cooper er på Europaturné fra den 21. november til den 02. december. 29. november gæster han Ballerup Super Arena. Vi fangede ham på landevejen for at høre lidt om, hvad vi kan forvente.

Hvordan er det gået i øveren?
- Vi har lige været på turné i England fra den 6. til den 18. november sammen med Motörhead og Joan Jett & The Blackhearts, så det har været vores øver. Koncerterne er gået godt, og jeg er meget tilfreds.

Hvad kan vi forvente os af koncerten?
- At alt vil være, som det plejer i den forstand, at publikum får et show, der er 100 procent Alice Cooper. Vi spiller 28 numre for fuldt knald, og min filosofi er, at publikum ikke skal have chancen for at få vejret mellem numrene, så fansene kan forvente et bombardement af lyd, lys og visuelle effekter. Der bliver ikke sparet på energien, det kan jeg garantere.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?
- Ser helt vildt dårlige Kung-fu-film. Og jeg mener virkelig B-film. Jeg har over 1000 af slagsen, og det er blevet en tradition, at jeg ankommer til koncertstedet halvanden time før, så jeg kan se film i en time.

Hvad står der på din forplejningsliste?
- Jeg kræver meget lidt vedligeholdelse. I gamle dage havde jeg den mest sindssyge forplejningsliste, men det er jeg vokset fra. Nu har jeg hverken brug for stoffer, sprut eller ludere. Faktisk er jeg tilfreds, hvis jeg får et lille fjernsyn og masser af Cola Light.

Hvad hører du i turbussen?
- Alt, hvad bandet sætter på. Vi har både hørt The Hives, The Strokes og The White Stripes for nylig, men vi hører faktisk også de demoer, vi får stukket i hånden af håbefulde, ukendte bands, når vi er ude og spille.

Læs et længere inteview med Alice Cooper


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA