Sangsmeden Noel Gallagher fylder 50 – læs 50 skarpe citater

Sangsmeden Noel Gallagher fylder 50 – læs 50 skarpe citater

Guitaristen og sangskriveren Noel Gallagher fra mega-sællerten Oasis fylder 50 i dag. GAFFA fejrer det med 50 farverige citater fra en flot karriere. Børn og sarte sjæle bør muligvis holde sig for ører og øjne.


Om at blive ældre
– Hvis du er 50 år gammel, som jeg snart er, og du stadig skriver sange om at være 25, så er du et fucking røvhul.
Interview med GAFFA i 2015

Om Oasis genforening
- Vi var fede, men vi er døde. 
Fra interview med GAFFA i 2015

Om at være frontmand
- Jeg er ikke velsignet med en ægte frontmands karisma, men jeg har sangene.
Fra interview med GAFFA 2015

Om sin datter
- Min 11-årige datter, hun er sådan, "guitarer, hvad er fucking det, gamle mand", hvor hun hører fucking Rihanna, som jeg finder rædselsvækkende, jeg kan ikke fucking lytte til Rihanna.
Fra interview med GAFFA 2011

Om at blive ældre
- Jeg er stolt af tre ting, måske fire ting. At blive så gammel og ikke farve mit hår, er stort. Ingen øreringe, ingen tatoveringer. Og ingen motorcykel.
Til Esquire, 2015

Om succes
- Det, som jeg er mest stolt af, er vel nok, at jeg kom fra ingenting og var bare en fyr med en guitar, og endte med at være i det største band i Storbritannien i de sidste 30 år.
Fra interview med GAFFA 2011

Om succes ændrede ham
- Jeg blev ikke et fjols, men jeg begyndte at klæde mig som et fjols. Jeg gik med solbriller, og måske en pelsfrakke, og jeg troede, at det var den korrekte måde at være på, når man er i det største band i verden, men nej, jeg blev ikke et fjols.
Interview med The Guardian 2008

Om at Liam er født heldig
- Hvis en flaske nogensinde blev smidt mod scenen, så fløj den altid forbi ham (Liam, red.) og ramte mig i nakken. Min pointe er, at han altid lander på fødderne. Jeg lander altid på min røv. Jeg har altid været nødt til at arbejde hårdt for alt, hvad jeg har, og han følger altid i strømmen.
Interview med The Guardian 2008

Om Paul McCartneys senere udgivelser
- Jeg ved ikke rigtig, jeg tror bare, han er ved at blive senil, ikke?
Til The Scotsman 2002

Om Jack White
- Jack White, jep, har lige lavet en sang for Coca-Cola. Slut. Han er ikke mere i klubben. Og han ligner en udspilet Zorro. Han skulle forestille at være forgangsbilledet for den alternative måde at tænke på. Det står jeg af på, det er fucking forkert. Især Coca-Cola, det er som at spille en koncert for McDonalds.
Til Contact Music 2005

Om Kylie Minogue
- Kylie Minogue er bare en dæmonisk lille idiot efter min mening. Hun får seje danseproducere til at arbejde for sig, af bizarre årsager, jeg ved ikke hvorfor. Hun har ikke engang et godt navn. Det er et dumt navn, Kylie, jeg fatter det ikke.
Til BBC News 2002

Om global opvarmning og G8 i Skotland
- Håber de virkelig, at en af de gutter fra G8-topmødet... Ser Annie Lennox synge Sweet Dreams, og så tænke, "fuck ja, hun har nok fat i noget der". Det kommer jo ikke til at ske.
Til The Guardian, 2005

Til The Irish Times 2015


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA