x

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 2

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 2

Billeder: Fabian Brennecke, http://myspace.com/fabianbrenegade

Først skal der lyde en uforbeholden undskyldning for den lange ventetid siden sidste statusrapport. Den kommer her – undskyld.

Sidst vi slap jer, var på et slags Ungdomshus i Freiburg. Jobbet gik fint, og der var nogenlunde proppet i det lille koncertlokale, hvilket betyder ca. 50 koncertgængere. Efter showet var der lidt ølning, men ikke det helt vilde, da vi næste dag skulle op klokken otte for at køre syv timer til Hannover. Lidt fulde blev enkelte medlemmer da, og det resulterede bl.a. i at Thobias kronragede Pelle med verdens sløveste saks + trimmer.

Efter et par timers søvn stod vi op og indtog en smule morgenmad, før vi satte os ind i vores blå Mercedes Tiger Bus for at køre de 600-700 km, der skiller Freiburg og Hannover ad.

Undervejs blev der underholdt med den gamle klassiker "Julefrokosten", "Mit Liv Som Bent" og The Simpsons Game på Nintendoen. Lige pludselig var vi fremme ved Café Glocksee, der er et spillested i midten af en ret stor bygning i midten af Hannover. Her er der skateramper, øvelokaler, graffitimure, studier m.m., og denne lørdag aften var The Floor Is Made Of Lava hovedattraktionen. Vi blev indkvarteret hos en bongrygende version af Jabba The Hutt, og skyndte os ned til lydprøven hvor Fabian – en lokal fotograf – mødte op. Han fulgte os resten af dagen, resultatet kan I se ved at trykke på linket oppe i toppen.

Aftensmaden bestod af noget kastanjeværk blandet med ris og rosenkål. Og da vi alle er hunde efter rosenkål og kastanjer, blev der taget for sig. Aftenens supportband gik på ved halv ellevetiden, og anført af en energiker i 150 kilos klassen forførte de både os og det meste af Glocksee. Vores eget show gik helt fint – 85 betalende gæster nød os. Høje i hatten efter showet drak vi alkohol. Det blev ret sjovt. Især da Lavacrewet bumrushede dj-pulten med en ordentlig røvfuld Chemical Brothers, Prodigy, Kraftwerk og Basement Jaxx og satte ild til de 400 mennesker, der på det tidspunkt var dukket op.

Vores tyske booker Jan, der sammen Florian – som også hentede os i Kbh – var aftenens dj’s, og de rev også festen rundt indtil kl. 07.30 om morgenen. En halv time tidligere var et af medlemmerne gået med en fremmed hjem. Det betød, at vi næste morgen ikke anede, hvor vedkommende (der forbeholder sig retten til at være anonym) var henne. Ikke før foto-Fabian via lidt research fik fat på den tyske piges nummer, kom han ud af dynerne og ned til tourbussen. Booker-Jan satte sig også i tourbussen, for fra nu af er han fast del af tourcrewet.

Mere nyt fra prøjserfronten snarest...

LaVa 4 LiFe
QnUz

TFIMOL på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA