x

Skål på en sommer uden bekymringer

Skål på en sommer uden bekymringer

Festival, grill, venner, sommerflirts, god musik, “kolde” øl og tømmermænd på stranden. Tro det eller ej, men sommeren er over os! Tænker du – ligesom os – hvordan du får det maksimale ud af, hvad de kommende måneder har at byde på?

Det er et spørgsmål, som et hold festglade venner de sidste par år har dedikeret al deres tid på at finde løsningen på.

Løsningen blev for lidt over to år siden døbt SOUNDBOKS, efter en flok venner fra Virum Gymnasium i flere år havde bygget og medbragt enorme, hjemmebyggede anlæg til deres camp på Roskilde Festival. De undrede sig over, hvorfor det, gang på gang, skulle være så besværligt at få skabt en ordentlig fest.

Når man endelig ramte de gyldne tidspunkter, hvor festen rigtig tog fart, så var det sjældent sjovt for ham, som holdt den. Nu var bekymringerne om, hvorvidt der ville komme nok mennesker, blevet til bekymringer om, hvorvidt de store armbevægelser fra festglade folk skulle resultere i, at øl ville blive spildt direkte ned i højttaleren og sabotere festlighederne. Skulle man være så heldig, at det ikke skete, så var næste bekymring pludselig, om der ville være tilstrækkelig batterilevetid. Det hele ville som regel kulminere i, at i takt med, at stemningen peakede, steg lysten til at ville skrue musikken helt op og tage festen til et nyt niveau – men forgæves!

Ovenstående resulterede i at aftenen for vedkommende, som stod for festen, var mere en praktisk forpligtelse end den fede oplevelse, som det burde være.

“Det er en vild følelse at samle mennesker og se, hvordan alle bare giver den gas og slipper alle bekymringer – men vi blev nødt til at gøre det sjovt for os selv også” lyder det fra medstifteren Christoffer, som byggede sit første anlæg som 15-årig.

Roskilde Festival, det mest ekstreme forhold som en højttaler kan udsættes for, blev udviklingsplatformen for verdens mest kraftfulde batteridrevne højttaler, og dermed startskuddet til en større bevægelse. I dag er SOUNDBOKS-teamet vokset ud af kælderen i Virum med kontorer i Los Angeles og København samt mere end 8000 ejere, som holder fester overalt i USA, Tyskland og Danmark.Meget mere end “bare en højttaler”
Som medstifter Jesper Theil udtaler: SOUNDBOKS er ikke bare et produkt. Vi er meget inspireret af hvad der gør Roskilde Festival unik. Det her med at over 100.000 mennesker fra alle samfundets lag samles i en hel uge og opfører sig totalt skørt – uden nogen konflikter. Hvordan fanden kan det være, at man kan hoppe ind i en fremmed camp og blive mødt med åbne arme og måske endda en øl, når vi i vores hverdag er så afskrækkede fra at snakke med nye mennesker? Vores konklusion er, at der sker noget specielt, når folk har samme indstilling til tingene. På Roskilde Festival er vi alle enige om, at vi skal lægge forestillinger om social status, “normal” adfærd, fordomme og bekymringer på hylden. Det skaber en helt unik stemning, som man sjældent får lov til at opleve.

Det er den følelse vil tage med hjem fra festivalen og give til resten af verden. Fordi den kan et eller andet. 
De ekstreme tech specs og kvaliteten af produktet er blot en forudsætning for, at alt det kan lade sig gøre. Når du ser en stolt ejer komme gående med en SOUNDBOKS, så ved du, at festen er på vej til et nyt niveau.”

Der er ikke tale om tomme påstande. Hvis man følger SOUNDBOKS på Facebook, er det tydeligt at se, hvordan et voksende community konstant deler videoer fra unikke fester verden over.

Festen må aldrig dø!
SOUNDBOKS er skabt til at kunne klare enhver tilstand. Ud over det ekstremt holdbare design, som kan klare, at en Land Rover kører over den (Jeps, den er god nok, se selv SOUNDBOKS Instagram), og at du vander den med væsker, har den et let udskifteligt batterisystem, som gør, at du kan spille døgnet rundt, forudsat at du vælger to batterier med i dit køb. Batterierne lades fuldt på 3-4 timer og spiller op til 30 timer hver.

“Den er lavet af og til fulde mennesker. Man kan simpelthen ikke gøre noget galt. Den skal tændes, connectes til bluetooth, og så er der FEST! Også selvom du hopper på den imens,” indskyder Jesper.

SOUNDBOKS er igen i år til stede på Roskilde Festival med to boder, hvor de døgnet rundt tilbyder salg, support og batteriopladning. Hvis du planlægger en anden festival med SOUNDBOKS, kan batterierne oplades i enhver normal stikkontakt. Til daglig holder gutterne til i Indre By i København, hvor man kan svinge forbi til en showcase og en snak.

Tilmeld dig Soundboks' nyhedsbrev her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA