x

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 3

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 3

Goddavs igen...
Endelig er der en opdatering fra det tyske!
Lørdag kørte vi fra Hannover efter en fantastisk aften på natklubben, vi spillede på. Næste stop på karavanen var den stolte stad Frankfurt, der samtidig vist nok er den eneste by i Europa med en vaskeægte skyline. Nogle hundredetusinde metre senere ankom vi til den lokale ungdomskanal Radio X for at afgive interview til to søde piger og deres tekniker Marius, der udseendemæssigt var direkte importeret fra 1970'erne. Velklædt og gennemført ung mand – det er sådan, vi kan lide det, og det vidste den gavtyv til Marius selvfølgelig.

Folk ringede ind og vandt koncertbilletter til aftenens gig, før vi sprang i Lava-mobilen og bad Vanessa (for nye læsere – vores GPS-stemme, der langsomt, men sikkert, er i gang med at forføre alle i tourbussen) om at føre os til baren Dreikönigskeller – der betyder "Årstidernes Sted". Af en eller anden grund havde Vanessa fået adressen galt i halsen. I hvert fald førte hun os hele vejen ud af Frankfurt og et par kilometer ad diverse motorveje direkte ud til Frankfurt Lufthavn. Det gav INGEN mening og forsinkede os en del, men hun er tilgivet.

Dreikönigskeller viste sig at være en bar to etager under jorden. Kapaciteten var begrænset. Til gengæld var stilsikkerheden ubegrænset. Jesse, der ejer stedet, åbnede for os i Elvis-frisure, kassebukser og skovmandsskjorte. Ude foran baren stod hans pickup-truck, og Harley – begge vintage stuff. Selve baren var holdt helt i rødt, med Elvis-motiver overalt, Hawaii-tema i dj-pulten og et Elvis-alter i højre side af scenen. Det kunne lyde smagløst, men det var ikke bare en gimmick, men den pureste passion, og derfor meget overvældende. Kaffen var også god.

For Thobias var denne aften ret speciel, da hans Frankfurt-bosatte far ville komme forbi med lidt tysk familie. Heldigvis står stammen ikke langt fra æblet, så det blev en ret hyggelig affære. Stemningen under selve koncerten var også mere hyggelig end det sædvanlige Lava-lir. Vi havde heller ikke forventet den vilde bol, knark og rullesten-attitude på en søndag aften, så det passede fint.

Efter nedpakning tog vi mod vores hostel med lidt øl. Det viste sig nemlig, at denne søndag også var finaledagen i en lille soulfestival, som selvfølgelig skulle besøges. Vores Deutsche link hernede, Jan, havde fået os i døren på Silbergold, der lagde hus til festen. Som navnet måske antyder, var målgruppen det grå guld. Men vi var ligeglade og tog af sted med lokal Bier i årerne. Efter at have nakket en arrogant tranvestit i bordfodbold, og klistret Lava-stickers på toilettet, tog vi videre på et lille sted L.A.-bar-agtigt sted kaldet Hot. Her fandt vi to amerikanske piger og en venlig kineser. De to førstnævnte var skidesjove – især fordi de drillede Lars Rock, der var for fuld til at komme med noget fornuftigt forsvar. Den sidste var bare venlig og fra Kina.

Da klokken var alt for meget, blev vi smidt ud og drog mod hostellet, for at gå kolde. Godnat Frank. Furt.

Nyt fra The Floor Is Made Of Lada i morgen...


TFIMOL på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA