x

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 4

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 4

Efter endnu en tysk nat overstået var dagens tema afslapning. På 11 dage har vi 10 spillejobs, og denne dag (mandag) var vores eneste off-dag. Men kender man lavacrewet ret, ved man også, at vi ikke ligger og spilder livet i Frankfurts bløde senge. Mens Thobias var taget mod downtown for at mødes med sin tyske far og papmor, tog vi andre en time ekstra på øjet.

Da vi stod op, drog vi mod den nærmeste fine restaurant for at få noget fornuftig næring, til de hårdhudede rockmavesække. Valget faldt på en Burger King – Eat like a king, not a clown. Så mødtes vi med Thobias & co. der gav os en smuk sightseeing. Vi var både oppe i Main Tower – 200 meter over jorden – og i et mindre pariserhjul ca. 5 meter over jorden. Senere røg vi i et storcenter, og alles in alles var det en sehr toll eftermiddag!

Thobias klanen og vi andre – Ace (trommer), Simon (bas), Lars Rock (live-guitar) og Pelle (tourmanager) – skiltes for denne dag, da skyggerne efterhånden havde nået en vis længde.

Lidt Kina-mad og øl senere, var der fest på værelse 143 @ Der Jungeshaus. Nok havde vi afslapningsdag, men det betyder jo ikke, at det er forbudt at hygge sig lidt. Vi endte på forskellige beværtninger, og blev smidt ud fra flere af dem. Til sidst fandt vi dog tilbage til gårdsdagens mastodont af en skodbeværtning – Café Hot. Endelig et sted, hvor vi kunne føle os hjemme.

Tirdagens destination, var den mindre universitetsby Paderborn. Her skulle vi spille på klubben Cube, der med Justice-citatet "Because we are your friends, you'll never be alone again... Come on... Come on.. Come on... Come on..." skrevet på væggen bag scenen, fra start lagde en brandaktuel og ungdommelig linie. Vi har også selv en profil på myspace, så vi ved hvad vi snakker om.

Aftensmaden stod på pizza og lasagne, mens koncerten stod på rock ’n’ roll. Der var ikke latterligt mange mennesker, men de, der var, så ud til at nyde det. Der blev råbt på ekstranummer, men da vi jo kun har ét album i bagagen (kaldet "All Juice No Fruit" – ude i en pladebutik nær dig! Og sikkert også nedsat, så skynd dig, svino), spiller vi hele albummet under hver koncert. Derfor måtte vi lade pøblen bestemme, hvilke af de tidligere numre de ville have igen. Én råbte "Do Your Sister in doubletempo", og det var, hvad de så fik.
For en gangs skyld tog efter koncerten bare hjem. Til Johnny Curtis' 80'er-blockbuster "Die Klapperschlange" lukkede vi vores små griseøjne i. Endnu et kapitel er ovre.
Mere nyt snarest.

Kys

Thobi, Assi, Lassi, Simi, Pelli.

TFIMOL på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA