x

The Royal Highness-turnédagbog kapitel 5

The Royal Highness-turnédagbog kapitel 5

Sig nærmer tiden...

Der er mange grunde til, at vi er taget til USA. De fleste drejer sig om, at det er fucking fedt at spille foran et rockvant publikum, og stemningen her er super fed, men om et par dage skal vi spille en showcase på The Roxy i Hollywood, hvor der er inviteret en masse
pladeselskaber, og det er klart, at vi fokuserer en masse hen imod det.

Inden da har vi dog brugt de sidste dage på at ture lidt rundt og frekventere Los Angeles. Vi holder alle meget af byen og kommer her, så ofte vi kan slippe af sted med det. Vi har mange gode venner her, og naturligvis gør det besøget ekstra fedt for os. Vi har spillet koncert her, hver dag vi har været her, og i aften skal vi spille på
The Scene. En cool rockklub i stil og størrelse med f.eks. Stengade 30. Joe Barresi, som miksede vores debutplade (og har produceret Queens Of The Stone Age, Kyuss, Melvins, Tool og mange flere) kommer og hører os i aften, og vi er spændte på at høre hans reaktion på vores nye numre.
Vi har snakket med ham om, at han eventuelt kunne producere vores toer, så det er jo lidt vigtigt at han kan lide det, egentlig.

Ha!! Vi stødte i øvrigt ind i Rock Hard Power Spray forleden. Vi har turneret med dem i Danmark, og vi holder så uendeligt meget af de drenge. Super mystisk at bumpe ind i et dansk band i en af verdens største byer ... men hey, sådan er det sgu altid.

Vores kamera er gået i stykker, så i må undvære videoen denne gang. Til gengæld har vi sat nogle billeder sammen fra de sidste dage:

The Royal Highness' billeddagbog på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA