x

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 7

The Floor Is Made Of Lavas turnedagbog kapitel 7

Det er forholdsvis tidlig morgen i Düsseldorph, og vi skal af sted mod Hamborg – en tur, der svarer til at køre fra den tyske grænse til Skagen, og så hele vejen tilbage igen. Men turen fra Freiburg til Hannover var endnu længere, og denne gang skal Pelle ikke køre alene, men deler ruten nogenlunde med tyske Jan. Et mindre konflikt blusser dog op, da der skal skiftes fører. Jan – der har taget første etape – indstiller GPS'en til at snakke tysk, med bayersk dialekt (det kan man sgu helt seriøst). Og Pelle, der tidligere har kørt med denne mandestemme, vi i torbussen kalder Boris, har efterhånden fået nok af den bestemte tysker, der skal vise vej. Derfor bliver der efter et mindre stop skiftet til Vanessa. Den danske GPS er en ung blond pige, og det er sådan, Pelle ønsker dem.

Da vi efter omkring 7 timers kørsel når frem til Der Grüne Jäger, bliver vi passeret af en stor gruppe sortklædte mennesker med dødningehovedmotiv på tøjet. Det finder vi underligt, eftersom det er fredag og Hamburg, modsat torsdag og Nørrebro, hvor Ungerens trofasteste skare demonstrerer for det nye hus. Det viser sig imidlertid, at vi er i Hamborg bydelen St. Pauli – faktisk kun 100 m. fra et stadion, hvor det tyske fodboldhold St. Pauli har deres hjemmebane. I dag er kampen mod Kaiserslautern, og mens vi bærer gear ind, kan vi høre de tusindvis af mennesker juble, hver gang der bliver scoret, og så løbe ind på spillestedet og se målet i langsom gengivelse.

Vi spiser aftensmad på et sted lige rundt om hjørnet, og her møder vi også Fabian – den fotografstuderende der knipsede løs i Hannover (billederne kan ses i tourdagbog part II). Han er taget herop for at fotografere os igen og fortæller, at hans fotoprofessor udnævnte Hannover billedserien til klassens bedste – wow sgu.

Før showet går i gang hører vi den efterhånden obligatoriske "I Wanna Rock" med Twisted Sister, lige for at komme op i tempo. Der er godt proppet på spillestedet, men det er også 3. gang, vi er hernede. Selvom bassen begynder at lave prutlyde – pga. en lydmand, der aldrig rigtigt kom tilbage efter lydprøven – går koncerten rigtig godt. Der bliver danset igennem foran scenen, og bagefter bliver der solgt både T-shirts og cd'er i hidtil uhørte mængder.

Efterfesten bliver en rodet omgang. Men vi er i hvert fald skrevet i døren ved en smart fest, så der tager vi hen. På vej ind skråler vi omkvædet af Tysklands nationalsang – "Ich bin so geil, Ich bin so toll, Ich bin der Anton auuuuuus Tyrol" – så højt, at dørmændene bliver sure. Vi slipper dog ind i elevatoren, der skal føre os de 5 (tag dén Nasa!!) etager op til festen, men da vi kommer op til toppen, vil de ikke lukke os ind. Dørmandsbossen stod med sin seje og splinternye walkie talkie – det største autoritetssymbol ever – og kunne berette, at stue-etage-dørmændene havde sladret om sangen. Efter sweet talk fra vores medbragte tyske og ædru veninde, kom vi dog ind.

Senere røg en af drengene (vi nedlægger navneforbud) dog ud igen, da han i et fiaskoforsøg på at finde toilettet endte med at urinere de fem etager ned ad bygningen, fra en nærliggende balkon. Da han så også blev beskyldt for at have affyret en pulverslukker inde til festen, skred vi alle sammen. Tilbage på Der Grüne Jäger blev klokken efterhånden fem om morgenen, og Lava-crewet ville hjem til hotellet og sove. Nu var det bare således, at vedkommende (mere anonymitet) var på toilettet. Og han var ikke helt alene, og kunne derfor ikke komme ud. Mens han nu gjorde, hvad man gør, fik han listet nøglerne op af lommen og kuret ud under døren til de ventende musikanter.

En time senere kom også han væltende hjem, og endnu en et kapitel i tourdagbogen var således fuldendt.

I morgen Berlin!

P.S.
Da denne dagbog er skrevet lidt forsinket, kan vi lige nå at reklamere for The Floor Is Made Of Lava live på Loppen denne fredag (14. december) kl. 21!!! Vi ses...

Mere nyt snarest!
Lava

TFIMOL på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA