x

Windermeres turnedagbog kapitel 1

Windermeres turnedagbog kapitel 1

Efter første koncert i Berlin er vi nu på vej videre mod Hamburg, hvor vi i aften, torsdag, skal spille på Astra Stube. I Berlin har vi efterladt vores ”søsterband”, Said The Shark, som vi atter støder til på fredag, hvor vi igen skal spille i Berlin. Oprindeligt var planen, at fredag var afsat til en koncert i Antwerpen i Belgien, men den blev kort før turnéen aflyst af arrangøren. Hans, vores ene guitarist, var heldigvis taget til Berlin et par dage før os og skaffede muligheden for at spille endnu en koncert i Berlin. Det er helt perfekt – Berlin er en fantastisk by.

Koncerten i aftes var måske vores bedste nogensinde. Der var god energi, og publikum på spillestedet, Bang Bang Club, var – som arrangøren, Jacques, senere pointerede over for os – overraskende engagerede. Vi blev kaldt ind til ekstranummer to gange, og der var kø ved vores interimistiske cd-bod efter koncerten. Der skal gå meget galt nu, hvis vi skal vende skuffede hjem fra denne turné. Jacques har i øvrigt bedt os komme og spille til en festival i marts – det siger vi bestemt ikke sige nej til.

Jeg tror, Tyskland er et godt sted for Windermere. Vores pladeselskab, Iwave Records, planlægger at udgive begge vores plader hernede gennem sin Berlin-filial, og det tyske publikum virker rigtig engageret!

Windermeres hjemmeside

Windermere på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA