x

Windermeres turnedagbog kapitel 2

Windermeres turnedagbog kapitel 2

Inden vi forlod Hamburg, havde vi en vigtig opgave at løse. Hans (Kjelstrup, guitarist, red.) skulle have et billede til sin samling af ham selv vs. div. tv-tårne, hvor han poserer foran tv-tårnet – i dette tilfælde en smuk udgave, der er en science fiction-film værdig. Samlingen kan ses ved at følgende nedenstående link.

Koncerten på Astra Stube gik godt, og spillestedet var fyldt til bristepunktet. Akkurat ligesom Bang Bang Club i Berlin var spillestedet placeret under et højbanespor – det er tilsyneladende lettere at få tilladelse til at spille høj musik til sent, når der alligevel brager tog af sted hen over hovederne på folk. Efter koncerten fik vi en guidet tur rundt i Hamburgs ”red light district”, Reberbahn, af vores lokale opvarmningsband, Elefants.

Vi var heldige at få en erstatningskoncert i stedet for den aflyste i Antwerpen i Belgien. Så vi vendte tilbage til Berlin til spillestedet – et eklatant eksempel på Berlins specielle indretning på undergrundsklubberne og i kunstmiljøerne: Jo mere smadret, jo bedre. Man går ind i en mørk gård og forbi et par huse. Tilbagetrukket ligger en gammel garage, som man kommer ind i via en smadret stentrappe. Selve scenen var en rekonstruktion af en butiksfacade – fuldstændig gengivet med den samme graffiti.

Der blev taget godt imod os, og det blev en fin aften – tilbage er der nu kun Schallgrenzen-festivalen i Hildesheim. Her møder vi nogle andre danske bands, bl.a. Volvoe og Late Night Ventures, som også står på plakaten.

Windermeres hjemmeside

Windermere på MySpace

Hans' tv-tårn-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA