x

The Royal Highness-turnédagbog kapitel 6

The Royal Highness-turnédagbog kapitel 6

En hektisk afslutning.

Så nåede vi til vores sidste, og helt klart vigtigste koncert. Vi skulle spille på det legendariske The Roxy på Sunset Strip i Hollywood, og vores manager har sørget for at invitere helt vildt mange pladeselskaber ud for at se os, og vores danske forlægger er rejst rundt om jorden for at se os ... ja og så vil man jo bare gerne spille ordentligt!

Dagen startede lidt hektisk, for vi vågnede op til beskeden om at der har været lidt misforståelser, og at der derfor ikke er arrangeret noget gear til os, i aften, ud over trommesæt. Efter en masse rundringninger til diverse forretninger, lokale bands og bookere tog vi ned forbi Gibson for at høre, om de kunne hjælpe. De havde sjovt nok travlt med at servicere Slash, som de af en eller anden grund syntes var vigtigere end os, så vi valgte at tage ud forbi vores gode ven Alain Johannes og spørge ham. Han var travl med en ny Eagles of Death Metal-plade, og et nyt band der hedder Spinnerette med Brody Dalle og Joshua fra Queens of the Stone Age, men han smed, hvad han havde i hænderne, og hjalp os med forstærkere og kabinetter og hele skuden. Vi elsker den mand.

Vi spillede vores sidste koncert på et pakket The Roxy, og det var personligt et af mine mest stolte øjeblikke at stå foran musikere, producere, venner og kollegaer og vide, at vi spillede til max af vores evne.

Det har været en sjov og hård tur, og trætheden afspejler sig måske lidt i vores sidste video, men her ... I kan se den nedenfor:

Håber, I får en god jul!

Thomas / The Royal Highness

The Royal Highness' videodagbog

The Royal Highness' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA